Inloop

In ons centrum voor (ex-)kankerpatiënten en/of hun naasten kun je tijdens onze openingsuren zonder afspraak of doorverwijzing binnenlopen. Wij hebben altijd koffie en thee klaar staan en onze gastheren en gastvrouwen bieden je een luisterend oor, geven informatie en denken met je mee. Je kunt hier je verhaal delen en bent welkom met alles wat je bezig houdt.

Of je nu zelf patiënt bent (geweest) of je bent een naaste, leven met kanker wordt vaak ervaren als leven in een achtbaan. Hamelhuys wil een plek bieden waar je even uit die achtbaan kan stappen. De fases van de ziekte, de emoties die erbij komen en alle andere zaken die de ziekte kanker met zich meebrengen, zijn bekend bij de gastvrouwen/-heren van het centrum. Je kunt bij ons terecht voor een luisterend oor, troost en afleiding. Je kunt er je zinnen verzetten en nieuwe energie opdoen.

Openingstijden
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

In ons centrum werken daarnaast ook vrijwillige professionals. Zij verzorgen diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld yoga of boetseren.

Tevens zijn aan het Hamelhuys professionele therapeuten en coaches verbonden die een deel van hun tijd vrijwillig beschikbaar stellen voor het maken van een afspraak. Specifieke thema ‘s zijn bijvoorbeeld: werk en kanker, zingeving of financiën. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een masseur of fysiotherapeut.