Stoelmassage

Op afspraak

Op afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij kunnen een hoop spanning en stress ervaren.

Momenteel ben ik werkzaam als oncologieverpleegkundige op de afdeling medische oncologie van het UMCG. Dit werk doe ik met veel plezier en passie.Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige had ik al interesse in de oosterse geneeswijzen / complementaire zorg. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik een opleiding voor acupunctuur en later ook voor shiatsu (drukpuntmassage) gevolgd. In de afgelopen jaren heb ik ook scholingen gevolgd op het gebied van complementaire zorg in de palliatieve fase waarbij gebruik gemaakt wordt van aromazorg. Op de afdeling wordt dit soms toegepast. De opleiding stoelmassage heb ik gevolgd bij Jaana Siltasalmi, Hands on Tao. Stoelmassages worden ingezet voor ontspanning en rust, maar kan ook ingezet worden voor bepaalde klachten. Een stoelmassage duurt 20 à 25 minuten.

Marco

Kosten
Het tarief voor de eerste afspraak € 10,00. Daarna wordt er per consult een vooraf gesproken bedrag gevraagd. Dit geldt ook voor mantelzorgers, naasten en andere belangstellenden.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. stoelmassage of je kunt bellen naar 050–364 64 18.

Afspraak stoelmassage

"*" geeft vereiste velden aan