Massage

Op afspraak

Op afspraak kun je bij ons terecht voor een ontspanningsmassage (Reflexzone behandeling). De massage wordt gegeven door Jannie Huisman – Haaksma. Jannie is gespecialiseerd in het geven van massages, voetreflex- en oncoreflex behandelingen.

Reflexzone massages
Reflexzone massages hebben als doel een gevoel van machteloosheid om te zetten in persoonlijke kracht door rust en ontspanning. Je ontvangt een zachte massage die jouw vertrouwen versterkt. Je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd, gifstoffen worden sneller uit het lichaam afgevoerd en misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid kunnen verminderen. Reflexzone massages zijn aanvullend aan de reguliere geneeskunde en bieden ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ontspannen gevoel
De diagnose kanker geeft vaak grote angst en zorgen. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen en in het hoofd vindt een wirwar aan emoties plaats. Ook vermoeidheid speelt hierbij vaak een rol.

Emoties als angst, zorgen en onrust kunnen door Reflexzone massage kalmeren en de stress verminderen. Het ontspannen gevoel helpt mee om de emoties beheersbaar te houden. Reflexzone therapie herstelt het lichaamsbewustzijn en is een goede ondersteuning bij het re-integratietraject. Het verhoogt de kwaliteit van leven.

Wanneer
Op afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Voor wie
Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij kunnen een hoop spanning en stress ervaren.

Kosten
Voor mensen die kanker hebben (gehad), is het tarief voor de eerste afspraak € 12,50. Daarna wordt er per consult een vooraf gesproken bedrag gevraagd. Dit geldt ook voor mantelzorgers, naasten en andere belangstellenden.

De factuur kan, afhankelijk van het verzekeringspakket en de masseur, geheel of gedeeltelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. Reflexzone massage of je kunt bellen naar 050–364 64 18 / 06-34 33 93 84.

Afspraak massage

"*" geeft vereiste velden aan