Coaching Kanker & Werk Stap Nu

Op afspraak

Miranda Ottens houdt elke eerste woensdagochtend van de maand (inloop)spreekuur over werk en kanker bij ons van 10 tot 17 uur. Ook Mieke Gelderloos is bij ons op afspraak beschikbaar. Loop dus gerust binnen voor een kennismaking met Miranda op de eerste woensdagochtend van de maand.

Weer vertrouwen krijgen
Voor iedereen die behandeld is of wordt voor kanker is het een belangrijke stap om het leven en werk weer op te pakken. Met de onzekerheid over je gezondheid komen vaak emoties van angst, verdriet en rouw los. Hoe krijg je weer vertrouwen in alles wat ooit zo vanzelfsprekend was? Hoe kom je met jouw mogelijkheden weer terug in je werk of op de arbeidsmarkt?

Rechten en plichten als werknemer
Als werknemer vraag je misschien af hoe het zal gaan, je plek tussen je collega’s weer innemen. Ook voor jou is het belangrijk te weten wat je rechten en plichten zijn. Hoe kan je zelf meer regie nemen in je re-integratie. Hoe kan de werkgever jou goed ondersteunen daarbij?

Gratis gesprek in het inloophuis
In een gesprek krijg je advies en informatie op maat. Daarnaast hoor je welke ondersteuning er mogelijk is in jouw re-integratietraject. Een gesprek duurt ongeveer 1 uur en is gratis. Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Werk en Kanker, bellen naar 06-34 33 93 84 of het onderstaande formulier invullen.

Afspraak Kanker & Werk Stap Nu

"*" geeft vereiste velden aan