Ademcoaching

Op afspraak

Op afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij kunnen een hoop spanning en stress ervaren.

“Momenteel ben ik werkzaam als oncologieverpleegkundige op de afdeling medische oncologie van het UMCG. Dit werk doe ik met veel plezier en passie.Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige had ik al interesse in de oosterse geneeswijzen / complementaire zorg. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik een opleiding voor acupunctuur en later ook voor shiatsu (drukpuntmassage) gevolgd. In de afgelopen jaren heb ik ook scholingen gevolgd op het gebied van complementaire zorg in de palliatieve fase waarbij gebruik gemaakt wordt van aromazorg. Op de afdeling wordt dit soms toegepast.

In het Hamelhuys bied ik ademsessies aan. Het ademwerk heb ik geleerd bij Marleen van den Hout, Adem Academie Nederland. Zij heeft een andere kijk op ademen. Met de adem maak je een verbinding tussen hoofd, hart en buik. Verbinding tussen denken, voelen en intuïtie. Het kan rust en verdieping brengen. De duur van een ademsessie is ongeveer een uur."

Marco

Kosten
Het tarief voor de eerste afspraak € 15,00. Daarna wordt er per consult een vooraf gesproken bedrag gevraagd. Dit geldt ook voor mantelzorgers, naasten en andere belangstellenden.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. stoelmassage of je kunt bellen naar 050–364 64 18.