Zomer in het Hamelhuys

Zomervakantie opening

De zomerperiode komt steeds dichterbij, de dagen worden langer en warmer. Daarom zijn wij vanaf week 30 (23 juli) tot en met week  35 (2 september) iedere woensdag en donderdag open van 10.00 tot 17.00. Vanaf 4 september zijn we weer open van dinsdag tot en met vrijdag.

Ook in deze zonnige periode zijn er in het Hamelhuys nieuwe, leuke activiteiten! Daarom hebben wij in deze nieuwsbrief onze activiteiten even op een rijtje gezet.

Hamelhuys handmade cadeauwinkel

In het Hamelhuys is ook  een winkel. Hier kan je hele leuke, betaalbare cadeaus kopen. Alles wat wij verkopen is ‘handmade’ gemaakt door de deelnemers van de activiteiten in het Hamelhuys.

Yin Yoga

Op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.45 kun je lekker ontspannen tijdens onze Yin Yoga. Yin Yoga geeft ontspanning, versoepelt gewrichten en banden en stimuleert meridianen en organen. Perfect om je dag mee te beginnen. Voor een kleine bijdrage (€4,–) kan je al meedoen!

Lunch

Wij nodigen je graag uit om woensdag bij ons te komen lunchen met een tosti (€1,50) en/of soep (€1,50).

Koor

De vogels zingen, en ons koor ook!  Elke donderdag van 13.45 tot 15.15 uur worden er allerlei stijlen van liedjes in verschillende talen gezongen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of mooi te kunnen zingen, iedereen is welkom. De bijdrage is € 2,– per keer.

Diner / Filmdiner

Elke vrijdag kun je in het Hamelhuys vanaf 17.00 tot 20.00 genieten van een heerlijk diner. Elke laatste vrijdag van de maand kun je de maand afsluiten met een Filmdiner. Tijdens dit 3-gangen diner diner wordt een bekende film gedraaid en kun je tegelijkertijd genieten van het heerlijke eten. Voor dit diner vragen we een bijdrage van € 10,–.

Gastvrouwen/-heren gezocht

Het Hamelhuys is met spoed op zoek naar enthousiaste gastvrouwen/-heren. Je werkt in een gezellig team en bent een luisterend oor voor onze gasten. Lijkt het jou leuk om bij het Hamelhuys aan het werk te gaan als gastvrouw-/heer? Voor meer informatie kun je mailen naar info@hamelhuys.nl of bellen naar 06-34339384.

Voor alle activiteiten kan je je aanmelden via info@hamelhuys.nl of bellen naar 050-3646418.

 

Reacties zijn gesloten.