Zomervakantie in het Hamelhuys

Zomervakantie opening

De zomerperiode is volop in gang, de dagen zijn langer en warmer. Ook in de zomervakantie van 21 juli tot 3 september blijft het Hamelhuys open. Wij zijn open op woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ook in deze zonnige periode zijn er in het Hamelhuys leuke activiteiten! Daarom hebben wij in deze nieuwsbrief onze activiteiten even op een rijtje gezet.

Yin Yoga

Op donderdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur kun je lekker ontspannen tijdens onze Yin Yoga. Yin Yoga geeft ontspanning, versoepelt gewrichten en banden en stimuleert meridianen en organen. Perfect om je dag mee te beginnen. Voor een kleine bijdrage (€4,- -) kan je al meedoen! Meld je aan via info@hamelhuys.nl

Breien, knutselen en boetseren

Woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur biedt het Hamelhuys de mogelijkheid om gezellig samen te breien, haken, knutselen en/of boetseren. Je kan je helemaal van je creatieve kant laten zien. Alle materialen en benodigdheden zijn aanwezig in het Hamelhuys.

Lunch

Wij nodigen je graag uit om woensdag bij ons te komen lunchen met een tosti (€1,50) en/of soep (€1,50).

Diner

In de zomervakantie kun je elke donderdag in het Hamelhuys vanaf 17.00 tot 20.00 uur genieten van een heerlijk diner. Liever thuis eten? Dan haal je de maaltijd gewoon bij ons op! Op Facebook staat wekelijks het menu , dus hou onze Facebookpagina in de gaten!

Vanaf dinsdag 4 september a.s. zijn we weer geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Voor alle activiteiten kan je je aanmelden via info@hamelhuys.nl

Reacties zijn gesloten.