Yoga Winschoten

Op dinsdagmiddag verzorgt Janet van Yogastudio Jade yoga voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Na afloop van deze les op maat kun je een kopje thee/koffie nuttigen bij Troost en Meer, Bosstraat 22 Winschoten (inloopmiddag Hamelhuys). Dit is een paar deuren verder dan de yogastudio.

Janet: “Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, vergaat de wereld letterlijk onder je voeten. Angst, onzekerheid, emoties  en veel vragen komen er opeens op je af. Je raakt zowel geestelijk, als lichamelijk uit balans (onderzoeken, behandelingen etc.) in eerste instantie gaat je lichaam over op de overlevingsmodus: fightflight stand, een trauma is ontstaan.

Om dit trauma, zowel psychisch als fysiek te kunnen verwerken  is het fijn als je weer in contact komt met jezelf – vooral met je lichaam – en leert om opnieuw een positieve relatie met je lichaam op te bouwen.”

De yogales op maat zal dan ook bestaan uit:

  • Mindfullness
  • Ademhaling
  • Meditatie
  • Zachte yoga/qigong oefeningen

De les kan doorgang vinden bij minimaal 6 aanmeldingen.

Tijd: 12.45 tot 14.00 uur

Locatie: Bosstraat 10 Winschoten, na afloop koffie en thee bij Hamelhuys, Bosstraat 22.

Kosten: De eerste les is gratis ter kennismaking. Daarna kost een stempelkaart van Yogastudio Jade € 42,50 (5 lessen, half jaar geldig). Per verkochte stempelkaart gaat er € 5,00 naar het inloophuis.

Aanmelden kan via info@hamelhuys.nl of 06-34339384. Als er 6 mensen zijn, wordt de groep gestart en krijg je van ons bericht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.