Workshop mentale kracht en slaap bij kanker

Dinsdagavond 5 april van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur verzorgt Froukje Siekman een workshop rond het thema kracht en slaap bij kanker in ons inloophuis.

Wanneer je de diagnose kanker krijgt dan staat je wereld op zijn kop. Niets is meer zoals het was. De alledaagse dingen zijn niet meer zo vanzelfsprekend.

En ook wanneer je de diagnose kanker al een tijdje geleden hebt gekregen of bent genezen, vraagt dit nog veel van degene die dit is overkomen. En niet alleen degene die het overkomt, maar ook de omgeving waarin diegene leeft. Want hoe ga je om met kanker in het dagelijkse leven? Hoe blijf of word je weer mentaal krachtiger zodat je kan omgaan met hetgeen je is overkomen?

In de workshop mentale kracht en slaap bij kanker neemt Froukje Siekman je mee op deze zoektocht.

Froukje is Leefstijl- en Vitaliteitscoach, coach bij kanker en professioneel trainer. Daarnaast werkt ze op een slaapcentrum als verpleegkundige. Vanuit haar ervaringen als deskundige op het gebied van kanker weet ze welke drempels je kunt tegenkomen in deze zoektocht.

Omdat de slaap van onschatbare waarde is wanneer je ziek bent wordt dit onderwerp tijdens deze workshop uitgediept met als doel dat je handvatten krijgt om je slaap gezond te krijgen of te houden.

Aan het einde van de workshop zul je begrijpen waarom mentale kracht en een gezonde slaap elkaar kunnen verstevigen.

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. Om je aan te melden kun je mailen naar info@hamelhuys.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.