We zijn een team!

infoavond 18 maartGisteravond was een spannende avond voor mij. We hadden in het Behouden Huys in Haren een eerste info- en brainstormavond met alle belangstellenden en a.s. vrijwilligers van het inloophuis. Ik vroeg me af: komt iedereen ook echt die zich heeft opgegeven? En: wat als niemand iets zegt en iedereen me afwachtend aankijkt?

Maar niets van dat al! Het was een avond vol warmte, activiteit, contact en enthousiasme. Het overgrote deel van de aanwezigen kende ik nog niet persoonlijk, maar het voelde als een team! Wow, een team van nu al ruim 20 mensen. Een team met hetzelfde doel: het creëren van een mooie, warme, toegankelijke plek voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Dat gaan we met elkaar doen. We hebben benadrukt dat we weliswaar vrijwilligers zijn, maar dan wel professionele vrijwilligers! Ieders talent is welkom en bruikbaar.

Er zijn heel veel creatieve ideeën naar voren gekomen gisteravond. Die we met elkaar gaan uitvoeren. Hou deze site en onze Facebookpagina maar in de gaten, dan zie je welke ideeën uitgewerkt zijn…

 

Reacties zijn gesloten.