Waarom een webshop?

In haar zoektocht naar zingeving toen ze haar werk als lerarenopleider niet meer kon doen, begon Josje een winkel met mooie spullen uit de hele wereld. Grote inspiratiebron hierbij was een verre voorvader van Josje, Hendrick Hamel. Hendrick was bemanningslid van VOC-schip De Sperwer. Dat schip verging in 1653 voor de kust van Korea. Hendrick Hamel overleefde, ontsnapte uit Korea na 13 jaar gevangenschap en beschreef zijn belevenissen in Hamels Journaal. Klik hier voor een gratis download van het e-book van Hamels Journaal.

De levenswandel van Hendrick Hamel heeft Josje ertoe aangezet om zijn vaar- en levens’route’ te volgen. Overal op de oude VOC-route zocht zij naar mooie producten die bijzonder en uniek zijn en hun waarde houden. En dat heeft geresulteerd in een webshop. De Hamelhuys-collectie bevat servies en arganolie uit Marokko, wierook uit India, glaswerk uit Portugal en nog veel meer.

Sinds de oprichting van het inloophuis, is de webshop onderdeel van Stichting Hamelhuys. Alle verkopen komen rechtstreeks ten goede aan het inloophuis. Met een aankoop in de webshop heb je dus niet alleen een uniek, handgemaakt product in huis, maar steun je ook het inloophuis!

Reacties zijn gesloten.