Vrienden van het Hamelhuys

Beste betrokkene bij het Hamelhuys,

Deze week is het vier jaar geleden dat stichting Hamelhuys werd opgericht. Inmiddels draait het inloophuis op volle toeren en zijn we voor veel gasten een plek waar het goed toeven is.

Het Hamelhuys is een stichting zonder winstoogmerk die volledig afhankelijk is van vrijwillige bijdragen. Hierdoor kan het lastig zijn om alle kosten te dekken en het voortbestaan van het Hamelhuys te garanderen. Wij willen niet dat de financiële onzekerheid ten koste gaat van de diensten die we voor onze gasten leveren.

Daarom zijn we op zoek naar ‘’vrienden van het Hamelhuys’’. Een vriend van het Hamelhuys is bereid elk jaar in ieder geval € 25 te doneren. Op deze manier hopen we genoeg financiële draagkracht te creëren om onze kosten te dekken. Zodoende kunnen we onze gasten lotgenotencontact en begeleiding blijven aanbieden.

Voor de vrienden van het Hamelhuys zal er jaarlijks een evenement georganiseerd worden waarbij iedereen samen zal kunnen komen.

Wil je vriend van het Hamelhuys worden? Graag! Klik dan hier om de machtiging te downloaden. Je kunt de machtiging invullen, ondertekenen en aan ons mailen via info@hamelhuys.nl, opsturen naar Johan de Wittstraat 15, 9716 CA in Groningen of langs brengen. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat het Hamelhuys nog vele jaren mensen kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Namens de Vrienden van Hamelhuys,

Niels Snoek

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.