Stichting

ANBI
Stichting Hamelhuys heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling. (ANBI). Een dergelijke instelling kan alleen een ANBI zijn, als deze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut en voldoet aan de eisen die de belastingdienst hierbij stelt.

Dit houdt in dat bedragen die aan Stichting Hamelhuys geschonken worden, aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting en/of vrijgesteld zijn van schenking- of successierechten. Klik hier voor meer informatie over ANBI’s en de fiscale voordelen.

Naam van de instelling
Stichting Hamelhuys

Contactgegevens stichting
Stichting Hamelhuys
p/a Johan de Wittstraat 15
9716 CA  Groningen
050-3646418
info@hamelhuys.nl

Fiscaal nummer
8549.30.280

Inschrijving Kamer van Koophandel Groningen
62718789

IPSO

Wij zijn een IPSO centrum. Dat betekent dat ons Centrum voor leven met en na kanker is aangesloten bij brancheorganisatie IPSO.

  • IPSO staat voor Instellingen Psychosociale Oncologie
  • Verdeeld over Nederland zijn er op 81 locaties Centra voor leven met en na kanker
  • Er werken ruim 4500 bevlogen vrijwilligers in de IPSO centra

Via IPSO krijgt ons centrum:

  • Toegang tot diverse trainings-en scholingsprogramma’s
  • Toegang tot de IPSO Academie
  • AVG-proof registratie van al onze relaties in de IPSO.community
  • Belangenbehartiging
  • Versterking van samenwerking tussen de Centra voor leven met en na kanker
  • Deelname aan het Kwaliteitsprogramma

KWF

KWF ondersteunt alle Centra voor leven met en na kanker in Nederland, ook ons Cenetrum.

Over KWF
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken we al ruim 71 jaar het verschil.

We zetten ons in voor initiatieven die mensen verder helpen. Dat betekent niet alleen kanker bestrijden, maar we maken ons ook hard voor een beter leven met de ziekte. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. We zorgen voor initiatieven die mensen ondersteunen, zoals Centra voor leven met en na kanker en het platform kanker.nl. En we werken aan leven veranderend onderzoek waar patiënten snel wat aan hebben. Dat doen we gelukkig samen met duizenden anderen die zich inzetten voor het goede doel dat ons allemaal aangaat.

 

Reacties zijn gesloten.