Stichting Roparun sponsort inrichting

We ontvangen van Stichting Roparun een bijdrage in de de inrichting van ons inloophuis van € 14.000! Hier zijn we heel blij mee!

Directeur Michael Beenhakker van Stichting Roparun: ”We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk dat het inloophuis verricht. Vanuit de Roparun ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. In 2015 hebben we tot nu toe al 174 doelen kunnen ondersteunen voor een bedrag van 3,1 miljoen euro.”

Roparun

logo-roparun-25De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker.

De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 67 miljoen euro opgebracht. De Roparun ondersteunt goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Volgend jaar vindt de 25e editie van de Roparun plaats. De teams vertrekken op zaterdag 14 mei in Parijs en Hamburg. Op maandag 16 mei finishen de teams op de Coolsingel in Rotterdam.

De inschrijving is inmiddels van start gegaan: www.roparun.nl.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.