Spreekuur oncologische voetzorgverlening

OVV (oncologische voetzorgverlening)

LET OP: helaas houdt Miranda op dit moment geen spreekuur. Hou onze site in de gaten voor de update.

Miranda Swart houdt  spreekuur op afspraak.

Een Oncologisch Voetzorgverlener (OVV) is een ervaren voetzorgprofessional die voetzorg verleent aan kankerpatiënten. Een OVV is opgeleid om voeten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, voeten te verzorgen (als de situatie dat toelaat) en bevindingen terug te koppelen aan een oncologisch behandelteam. Ook kan een OVV preventieve maatregelen nemen zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.

Miranda_evenvoorstellenEen OVV gaat op professionele en strikt vertrouwelijke wijze om met de vaak emotionele omstandigheden van de patiënt. Een OVV behandeling bestaat o.a. uit verwijderen van pathologisch eelt, verdikte nagels dunner frezen, reguleren van ingegroeide nagels en reparatie van gespleten nagels. Ook ontspannende voet- en onderbeenmassages zijn mogelijk, middels een speciale techniek, waarbij er geen druk wordt uitgeoefend. Een OVV weet wanneer er wel of niet massage mag worden toegepast. De OVV werkt zeer nauw samen met artsen/specialisten en verpleegkundigen. Eventuele behandelingen vinden altijd in overleg met de behandelend arts of verpleegkundige plaats.

Miranda is medisch pedicure en oncologisch voetverzorger. Miranda: “Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk en heb reeds 10 jaar ervaring in het vak. Ook heb ik een praktijk bij schoenenspecialist Grunewald. Door constant mezelf te scholen en studies te volgen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. Ook heb ik de nodige stages gelopen, onder andere in een hospice en op een oncologische afdeling van een ziekenhuis.”

Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Miranda Swart of je kunt bellen naar 06-34339384.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.