Spreekuur oncologiefysiotherapeut MCZ

Spreekuur Oncologiefysiotherapeut MCZ

Lianne Holzapfel houdt op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur spreekuur oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie.

Oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie
Lianne is fysiotherapeute en oedeemfysiotherapeute bij Medisch Centrum Zuid Flytta.

Lianne: “Als oedeemfysiotherapeute ben ik instaat om patiënten te behandelen die klachten hebben ter gevolge van oedemateus weefsel. Oedeemtherapie kan met verschillende methoden het oedeem verminderen, progressie van het oedeem tegengaan, eventuele huidproblemen voorkomen, verbeteren van mogelijke functiestoornissen en het leren omgaan met oedeem.

Daarnaast behandel ik klachten die kunnen ontstaan als gevolg van kanker. Zowel tijdens als na het oncologisch traject kun je met fysiotherapeutische klachten bij mij terecht. Voorbeelden van klachten zijn pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, huidveranderingen, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem (vochtophoping), spierzwakte, conditieverlies en vermoeidheid.”

Tijdens het spreekuur kun je mij  vragen stellen met betrekking tot oedeem en oncologie. Daarnaast is het ook mogelijk een fysiotherapeutisch onderzoek te krijgen, adviezen te ontvangen en indien nodig een behandeltraject te op te stellen. Indien een behandeltraject gestart wordt zullen we dit voortzetten in de fysiotherapiepraktijk van Medisch Centrum Zuid Flytta.

Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl of je kunt bellen naar 050 – 3646418.

Misschien tot snel!

 

Reacties zijn gesloten.