Spreekuur oedeemtherapeute LOF

Op afspraak is LOF aanwezig met een gratis spreekuur door de oedeemtherapeute Margot Suelmann.

margotHeeft u altijd al iemand willen vragen waarom uw arm of been dikker is en of er wat aan te doen is? Of heeft u uw conditie willen verbeteren vanwege de vermoeidheidsklachten als gevolg van de behandeling bij kanker. Maar weet u zelf niet hoe? Twijfelt u of het nodig is om een lymfoedeemtherapeut te raadplegen. Kom dan langs op ons spreekuur van LOF bij het Hamelhuys.

Graag houden we de drempel naar de fysiotherapeut zo laag mogelijk. Daarom organiseren we op afspraak een gratis spreekuur van LOF bij het Hamelhuys. Het spreekuur van LOF is volledig kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt uw vraag stellen, een eerste analyse en advies krijgen van onze oedeemtherapeut Margot Suelmann van LOF. U bent welkom ongeacht uw financiële situatie en ongeacht of u verzekerd bent voor fysiotherapie.

LOF
Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie Groningen verzorgt onder de naam LOF Groningen gespecialiseerde fysiotherapie aan cliënten met lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem en kanker. Door middel van fysiotherapie worden klachten zoals oedeem, pijn, vermoeidheid en bewegingsbeperkingen behandeld.

Oedeemtherapeute Margot Suelmann
Margot Suelmann is oedeemfysiotherapeute en heeft meer dan 5 jaar ervaring met de oncologische en lymfologische doelgroep. Door haar passie op het gebied van oedeem en kanker heeft ze besloten om voor zichzelf te beginnen onder de naam LOF. Tevens is ze vrijwilligster bij NLNet (Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem) van regio Groningen en Drenth. En is ze secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en oncologie (NVFL).

Aanmelden voor het gratis Spreekuur van LOF
Tijdens het spreekuur wordt u gratis voorzien van advies en een eerste analyse van onze oedeemtherapeut Margot Suelmann. Het spreekuur is geheel vrijblijvend en gratis. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur LOF of bellen met 050 – 3646418.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.