Reiki bij kanker

Op vrijdagmiddag verzorgt Ann Faverey reiki bij kanker in ons inloophuis.

Ann: “Naast muzikant ben ik Reikimaster. Vijftien jaar geleden kwam ik in aanraking met Reiki en voelde me meteen aangetrokken tot de esoterische benadering van de mens en energie. Dat intuïtie bij Reiki erg belangrijk is merkte ik al snel tijdens de behandelingen. Met veel plezier en toewijding geef ik Reikibehandelingen.”

Reiki bij kanker
Steeds vaker worden reguliere geneeskunde en alternatieve behandelingen gecombineerd. Dat gebeurt ook bij kanker. Bij vermoeidheid of pijn kan Reiki verlichting geven. Lees meer in dit artikel.

Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie die ontspanning biedt aan lichaam en geest en herstel ondersteunt. Reiki wordt liggend op een comfortabele behandeltafel of zittend op een stoel, met handoplegging doorgegeven waarbij je je kleding kan aanhouden. Bij een standaardbehandeling worden de 7 hoofdchakra’s (energiecentra van het lichaam) behandeld. De behandeling wordt gecombineerd met gerichte rustgevende muziek. Lichaam en geest ontspannen zich en opgehoopte energie gaat weer stromen. Hierdoor is Reiki een fijne ondersteuning bij vrijwel alle behandelingen.

Een tafelbehandeling duurt ca. 45-60 minuten

Een stoelbehandeling duurt ca. 20 minuten

Trek comfortabele, schone kleding aan zodat je optimaal kan ontspannen tijdens de behandeling. Sieraden en metalen voorwerpen moeten voor de behandeling worden afgedaan.

Als je dat prettig vindt mag je zelf een grote handdoek meenemen om op te liggen.

Na een behandeling kunnen er gifstoffen vrijkomen, dus is het belangrijk de dagen erna genoeg water te drinken. Het lichaam kan dan goed afvoeren.

Chakrameditatie
Wil je je richten op een bepaald chakra, dan kan dat ook met een meditatie van ca. 20 à 30 minuten.

Kosten
Ben je (nog) onder behandeling van een specialist dan is de bijdrage € 4,00 per keer.

Wil je een afspraak maken voor reiki? Mail dan naar info@hamelhuys.nl of bel 050 – 364 64 18.

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.