Reflexzonetherapie

Reflexzone therapie en kanker

Op afspraak verzorgt Elsbeth Bruin (voet)reflexzonetherapie in Groningen.

De diagnose kanker te horen krijgen, zorgt meestal voor grote angst en zorgen. Er gebeurt iets waar geen ontsnappen aan is. De Reflexzone massages hebben als doel een gevoel van machteloosheid door rust en ontspanning om te zetten in persoonlijke kracht. Met liefdevolle aandacht, de juiste intenties en gedegen kennis krijgen jouw geest en lichaam vertrouwen in herstel. Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd, gifstoffen worden sneller uit het lichaam afgevoerd en misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid kunnen verminderen. De Reflexzone massages zijn aanvullend aan de Reguliere geneeskunde en bieden ruimte voor liefdevolle, persoonlijke aandacht.

Emoties als angst, zorgen en onrust kunnen door de Reflexzone massages kalmeren en de stress verminderen. Het ontspannen gevoel helpt mee aan het goed omgaan met deze emoties.

Reflexzone therapie herstelt het lichaamsbewustzijn. Je leert de behoeften van je lichaam herkennen en er goed op te reageren. Dan is er goede ondersteuning bij het re-integratie-traject. Het verhoogt daarmee de kwaliteit van leven.

Kosten
De kosten van de vervolgbehandelingen bedragen € 65 per keer. De factuur kan, afhankelijk van het verzekeringspakket en de masseur, geheel of gedeeltelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Naasten, mantelzorgers en ander belangstellende betalen € 65 per consult, ook hier geldt dat de factuur, afhankelijk van het verzekeringspakket en de masseur, geheel of  gedeeltelijk kan worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. reflexzonetherapie of  je kunt bellen naar 050 – 3646418.

Reacties zijn gesloten.