Nieuwsbrief oktober 2023

In deze (herfst)nieuwsbrief lees je o.a. over een Kledingbeurs bij Hamelhuys, Driegangendiner, en Allerzielen. Veel leesplezier!

KLEDINGMARKT
Toe aan nieuwe garderobe en/of wil je kleding verkopen? Kom dan langs op onze Kledingmarkt! Deze vindt plaats op woensdag 11 oktober van 19.00 – 21.00 uur. Je kunt je opgeven als standhouder voor deze avond en zo je overtollige kleding verkopen. Leuk om te weten: je mag zelf weten welk percentage je van de opbrengst aan Hamelhuys wilt schenken. Meld je uiterlijk 6 oktober aan via info@hamelhuys.nl mocht je kleding willen verkopen deze avond. Je bent van harte welkom! Ook om lekker te komen shoppen.

DRIEGANGENDINER
Elke laatste vrijdag van de maand vindt er bij Hamelhuys een overheerlijk Driegangendiner plaats door een kok. Voor € 12,50 kun je aanschuiven (excl. drankjes) en genieten van een overheerlijk diner. Elke maand kent het menu een ander thema. Het volgende diner is op 27 oktober a.s. Aanmelden kan via info@hamelhuys.nl Eet smakelijk!

ALLERZIELEN
Op 2 november a.s. is het Allerzielen, een gedenkdag waarop overledenen worden herdacht. Daarom willen wij iedereen die op Allerzielen iemand wil herdenken uitnodigen om die dag bij ons een kaars aan te steken. Je kunt de kaars ook eerst versieren met een naam, zodat je echt een aandenken hebt. Daarvoor zijn materialen aanwezig. We zijn op deze dag, donderdag 2 november a.s., geopend van 10.00 tot 20.00 uur en gedurende de hele dag kunnen er kaarsen versierd en aangestoken worden. Er is ruimte om stil te zijn en om te praten. We hebben koffie, thee, broodjes en soep. Iedereen is van harte welkom die dag om te herinneren en te gedenken.

Wist-je-dat…. Je van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 – 17.00 uur vrij bij ons binnen kunt lopen? Voor een kopje koffie, een goed gesprek of informatie; alles is goed. Welkom!

Graag tot ziens bij Hamelhuys. Je vindt ons aan de Johan de Wittstraat 15 in Groningen. Centraal gelegen op loopafstand van station Groningen Noord.

Kijk voor al onze activiteiten en informatie op www.hamelhuys.nl

Met gastvrije groet,
Josje Hamel & Team Stichting Hamelhuys

 

 

 

Reacties zijn gesloten.