Nieuwsbrief oktober 2023

De wintertijd is weer ingegaan. Maar bij Hamelhuys zijn er lichtpuntjes voor iedereen die leeft met kanker.

ALLERZIELEN
Op 2 november a.s. is het Allerzielen, een gedenkdag waarop overledenen worden herdacht. Daarom willen wij iedereen die op Allerzielen iemand wil herdenken uitnodigen om die dag bij ons een kaars aan te steken. Je kunt de kaars ook eerst versieren met een naam, zodat je echt een aandenken hebt. Daarvoor zijn materialen aanwezig. We zijn op deze dag, donderdag 2 november a.s., geopend van 10.00 tot 20.00 uur en gedurende de hele dag kunnen er kaarsen versierd en aangestoken worden. Er is ruimte om stil te zijn en om te praten. We hebben koffie, thee, broodjes en soep.

Iedereen is van harte welkom die dag om te herinneren en te gedenken.

Nieuw! Yin Nidra Yoga
Op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur verzorgt Angie Timmer Yin Nidra Yoga voor Hamelhuys. Angie is als meer dan 25 jaar yogadocent. De laatste jaren specialiseert zij zich vooral in Ashtanga Yoga, Yin Yoga, en Yoga Nidra. Yin Nidra is een combinatie van Yin yoga en Yoga Nidra. Tijdens de Yin Yoga, die ongeveer 35 tot 40 minuten zal duren

De bijdrage voor de Yoga-lessen is € 6,00 per keer. Je kunt op ieder gewenst moment instromen. 

Klik hier voor meer info over de yogalessen van Angie.

Meer weten of aanmelden? info@hamelhuys.nl  

Nieuw! Rouwcoach
Je kunt vanaf nu bij Hamelhuys terecht bij rouwcoach Margriet Meijer.

Rouw ontstaat als iemand een persoon of iets anders gaat verliezen, verliest of heeft verloren, die van grote betekenis was in zijn/haar/het leven. Iemands leven verandert daardoor ingrijpend. Je kunt niet meer terug naar de situatie zoals die was. 

Klik hier voor meer info over de coaching door Margriet.

Meer weten of aanmelden? info@hamelhuys.nl 

Wist-je-dat…. 
Je van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 – 17.00 uur vrij bij ons binnen kunt lopen? Voor een kopje koffie, een goed gesprek of informatie; alles is goed. Welkom!

Graag tot ziens bij Hamelhuys. Je vindt ons aan de Johan de Wittstraat 15 in Groningen. Centraal gelegen op loopafstand van station Groningen Noord.

Kijk voor al onze activiteiten en informatie op www.hamelhuys.nl

Met gastvrije groet,
Josje Hamel & Team Stichting Hamelhuys

 

Reacties zijn gesloten.