Massage bij kanker

Op afspraak kunt u bij on terecht voor een massage. De massages wordt uitgevoerd Petra Vellinga van Netwerk Massage bij Kanker regio Noord. 

Petra is gespecialiseerd in het geven van Massage bij Kanker en lid van het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker.

“Wij zien hoe mensen na het horen van de diagnose kanker, tijdens de behandeling en na uit behandeld te zijn, stoeien met lichamelijke, sociale en emotionele klachten. De boog staat gespannen, niets is meer zeker. Het is een aanslag op je gezondheid, vertrouwen, functioneren en toekomstperspectief. Het heeft impact op jou en je hele omgeving. Alle aandacht voor je lichaam is medisch gericht, je bent uit balans. Met onze werkvormen kunnen wij daar een positieve en toegankelijke bijdrage aan geven. Massage kan een hulpmiddel zijn om weer in evenwicht te komen, je hoofd leeg te maken en even niet meer te hoeven denken aan je ziekteproces.”

De massages zijn gericht op ontspanning. Massage bij kanker is even aandacht voor jezelf, het ondersteunt en verlicht het genezingsproces en het heeft o.a. een positieve werking op je slaap, vermindering van stress en toename van lichaamsbewustzijn.

Het is niet vanzelfsprekend om mensen met kanker te masseren. Als je rekening houdt met de verschillende types en stadia van kanker en de verschillende signalen, symptomen en complicaties, dan kun je op een verantwoorde manier een massage geven. Let wel het zorgt niet voor genezing.

De massage wordt individueel afgestemd. Tijdens de massage lig je op een massagebank of zit je op een stoel. Een consult duurt 60 minuten, de duur van de massage zelf is afhankelijk van hoe je op de behandeling reageert en in welk stadium je van ziekteproces bent.

Wanneer
Op afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Voor wie?
Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij  kunnen een hoop spanning en stress ervaren.

Kosten
Voor mensen die kanker hebben (gehad) is ter kennismaking de bijdrage voor een massage  de eerste keer € 10,00.

De kosten van de vervolgmassage bedragen € 65 per consult. De factuur kan, afhankelijk van het verzekeringspakket en de masseur, geheel of gedeeltelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Naasten, mantelzorgers en ander belangstellende betalen € 65 per consult, ook hier geldt dat de factuur, afhankelijk van het verzekeringspakket en de masseur, geheel of  gedeeltelijk kan worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. massage bij kanker of  je kunt bellen naar 050 – 3646418 / 06-34339384.

 

Reacties zijn gesloten.