Lente in het Hamelhuys

Geleidelijk wordt het warmer, alle planten, bomen en bloemen gaan weer groeien en bloeien. Ook in het Hamelhuys bloeien er nieuwe, leuke activiteiten! Daarom hebben wij in deze nieuwsbrief onze activiteiten even op een rijtje gezet.

Koningsontbijt
Begin Koningsdag 2018 goed met een ontbijt bij Hamelhuys! Je bent dan al vlakbij de gezellige vrijmarkt, die dit jaar in het Noorderplantsoen is. Tussen 8.30 en 10.00 uur kun je bij het Hamelhuys aanschuiven voor het koningsontbijt. Graag aanmelden vóór 25 april. De bijdrage is € 1,–.

Knutselmiddag
Op woensdagmiddag is er altijd een gezellige knutselmiddag. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en er tegelijkertijd het goede doel mee te steunen? Hier kan je met een leuk groepje verschillende creaties maken die in onze winkel Hamelhuys Handmade verkocht worden.

Koor
De vogels zingen, en ons koor ook! Het koor start vanaf donderdag 12 april. Elke donderdag van 13.45 tot 15.15 uur worden er allerlei stijlen van liedjes in verschillende talen gezongen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of mooi te kunnen zingen, iedereen is welkom. De bijdrage is € 2,– per keer.

Gastvrouwen-/ heren gezocht
Het Hamelhuys is met spoed op zoek naar enthousiaste gastvrouwen-/heren. Je werkt in een gezellig team en bent een luisterend oor voor onze gasten. Lijkt het jou leuk om bij het Hamelhuys aan het werk te gaan als gastvrouw-/heer? Voor meer informatie kun je mailen naar info@hamelhuys.nl of bellen naar 050 364 64 18.

Markten

Lente Festijn: het mooie weer komt er aan! Daarom zijn wij te vinden op het Lente Festijn op zaterdag 14 april van 12.00-17.00uur aan de Madoerastraat 16. Een festijn met veel verschillende activiteiten zoals een rodeostier, de ‘smoothiefiets’, een 10 meter lange sjoelbak en een ‘bootcamp’. Ook staan er meerdere marktkramen met ‘Lenteachtige’ sfeer. Het Hamelhuys verkoopt op de markt leuke handgemaakte producten, kom dus langs tussen 12.00 en 17.00 uur!

Voorjaarsfair Meerwijck: nog meer zomerkriebels! Proef…ruik…en beleef het voorjaar op Meerwijck! Zondag 22 april staan we met onze kraam op de voorjaarsfair in Meerwijk. Op de voorjaarsfair staan ook verschillende bedrijven uit de omgeving met hun (streek)producten. Tevens kun je alle verschillende verhuurobjecten en faciliteiten van de camping bekijken. Ook aan de kinderen is gedacht, zij hoeven zich zeker niet te vervelen. Kortom…dit mag je niet missen!

Hand Hobby Creadagen Martiniplaza: zaterdag 28 april en zondag 29 april gaan we onze creatieve kunsten laten zien op de Hand Hobby Crea dagen. De gezelligste en meest veelzijdige knutselbeurs van het Noorden. Kom je ook langs?

Zaalverhuur
De mensen die wel eens in ons inloophuis komen, weten het al… Wij hebben een hele mooie ruime zaal waar allerlei activiteiten georganiseerd (kunnen) worden.  Als we de zaal zelf niet gebruiken, mogen anderen dat doen tegen een betaalbare vergoeding.  Dit geldt ook voor de massage-  en coachkamer.

Bel of mail ons voor meer info en prijsopgave.

Voor alle activiteiten kan je je aanmelden via info@hamelhuys.nl of bellen naar 050-3646418.

Reacties zijn gesloten.