Kleurrijk het nieuwe jaar in

We gingen met een knaller het jaar 2015 uit, maar we komen het jaar 2016 ook weer binnen met een klapper. In januari was er een interessante lezing over mimiek gegeven door Bart van Roosendaal. Wat is er de komende tijd te doen?

Expositie Irma Reimert
Vanaf 23 januari tot 18 maart is het werk van Irma Reimert te bezichtigen in het Hamelhuys. Irma wil graag haar werk laten zien in het inloophuis, omdat ze affiniteit heeft met de zorg. Verder heeft ze in haar directe omgeving te maken gehad met kanker.

Op zaterdag 23 januari wordt de expositie van Irma geopend om 14.30 uur. Iedereen is dan van harte welkom. Irma is zelf ook aanwezig.

Workshop Jin Shin Jyutsu
Maandag 25 januari van 13.30 tot 15.00 uur geven Arlet van Weperen en Marja van Riemsdijk een workshop Jin Shin Jyutsu.  Wil je leren hoe je de kunst van zachte aanraking zelf kan toepassen? Volg dan deze workshop! Aanmelden kan hier.

Wereldkankerdag
4 februari 2016 is het Wereldkankerdag, een dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij kanker. Een op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven kanker. Ter gelegenheid van Wereldkankerdag houden wij op 4 februari 2016 open huis. Iedereen is welkom tussen 10 en 17 uur om een kijkje te nemen.

Daarnaast organiseren we rondom Wereldkankerdag de volgende activiteiten:

Koffie-inloop
Op 4 februari willen wij onze nieuwe activiteit: koffie-inloop introduceren.Om 14.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kop koffie/thee met heerlijke versnaperingen. Deze koffie-inloop wordt voortgezet op de eerste donderdag van de maand.

Bloemschikken
Om 19.30 uur begint de workshop bloemschikken. Dit keer staat de workshop in het thema van bloembollen. Deelname bedraagt € 10,00 en is inclusief consumptie en materiaal. Je kunt je hier aanmelden voor de workshop.

Wellness-dag
Wil je jezelf of iemand anders in het zonnetje zetten? Geef jezelf of hem/haar dan op voor de wellness dag! 6 februari 2016 vanaf 12 uur organiseert het Hamelhuys een heerlijke verwendag met onder andere voetreflextherapie, schoonheidsbehandelingen, anti-stressprogramma en live muziek. Deelname bedraagt € 49,95 inclusief consumptie en een goodybag. Wil je jezelf of iemand anders heerlijk verwennen? Meld je dan aan via info@hamelhuys.nl.

Mediteren
Vanaf  8 februari 2016 start er een meditatiecyclus. Deze cyclus duurt 7 weken en is elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Neem een dekentje en een kussentje mee om lekker te kunnen liggen. Matjes zijn aanwezig. Om je aan te melden voor de meditatiecyclus, klik hier.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.