Kijk naar jezelf, zie je kracht

14 januari 2016 wordt er weer een lezing gehouden in het Hamelhuys. De lezing begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend.

Bart Roosendaal van het bedrijf INSA (Instituut voor Non-verbale Strategie Analyse) laat ons kennismaken met een andere manier van kijken naar jezelf.

Kijk naar jezelf, zie je krachtEen andere kijk op je zelf
Iemand die ernstig ziek is of herstellend is van een zwaar ziekteproces, krijgt veel op zich af. Veel mensen met een ziekte zoeken naar manieren om sterk uit het ziekteproces te komen en zijn op zoek naar zingeving. Graag laten wij (INSA) je kennis maken met een andere manier van kijken naar jezelf. Inzicht in je eigen non-verbale patronen en hun betekenis brengen je direct in contact met je eigen energiebron en manieren om je kracht te ervaren.

Zicht op je interactie met anderen
Kijkend naar “ons” mensen en hoe we communiceren, zie je een intrigerend spel van non-verbale reacties. In gesprekken zenden we onbewust allerlei signalen uit. Mensen reageren razendsnel op elkaar door middel van hun mimiek. Wij hebben een analyse methode ontwikkeld. Uit mimiek herleiden we gedragsstrategieën.

Wat heeft dit alles te betekenen?
Een combinatie van een aantal van die non-verbale signalen vormt het ’Persoonlijk Non-verbaal Repertoire’. Dit zijn signalen vanuit het onbewuste, zichtbaar in een patroon van gezichtsuitdrukkingen en subtiele spierbewegingen.

Wetenschappelijke basis
Binnenkort ronden we een groot wetenschappelijk onderzoek af. De resultaten zijn veelbelovend. We kunnen aantonen, dat Non-verbale Repertoires herkenbaar zijn en te koppelen zijn aan specifiek gedrag.

Vind je eigen kracht
In coaching gesprekken helpen we je jouw eigen signalen herkennen. We ontwikkelen samen met jou een manier van “doen”, die je helpt meer energie en balans in jouw uitdagingen aan te gaan en antwoorden te vinden op essentiële vragen.

Tijdens de presentatie “kijk naar jezelf, zie je kracht” leggen we uit hoe deze analysemethode je ook helpt effectiever te communiceren. Je maakt kennis met een unieke kijk op communicatie. Kijken loont en leidt tot het herkennen van je eigen kwaliteiten en kracht.

Wil je deze lezing bijwonen? Meld je aan via info@hamelhuys.nl of vul onderstaand formulier in.

Lezing Kijk naar jezelf, zie je kracht

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.