Intuïtieve dans

Intuïtieve dans

Vanaf woensdag 11 januari 2023 start er een serie intuïtieve dans in ons centrum. Het is een serie van 6 x. De eerste keer mag je gratis meedoen om te ervaren wat intuïtieve dans is en daarna kun je besluiten om verder te gaan.

Intuïtieve dans wordt gegeven door Margé Huisman. Ze is moeder en lichaamsgericht beeldend vaktherapeut. Ze heeft een praktijk in Assen.

Intuïtieve dans is een ontspannende én spannende zoektocht naar welke bewegingen jou eigen is. Op rustige muziek gaan we op zoek naar hoe je lichaam nu wil bewegen, wat fijn voelt. Waar gaat de aandacht naar uit? Het is een lichaamsgerichte oefening in het op een prettige manier bewust zijn van je lijf en de bewegingen die het wil maken. Wat past bij jou op dit moment? Intuïtieve dans werkt rustgevend en ontspannend. Het is een heerlijk thuis komen bij jezelf.

De les duurt een uur, inclusief korte yoga en meditaties. We dansen op rustige, vaak instrumentale muziek. De dans wordt begeleid waarin Margé afstemt op de behoeften en mogelijkheden van de groep.

Iedereen kan meedoen, zowel vrouwen als mannen, en het is geschikt voor jong en oud. Er kan ook zittend worden gedanst, op een matje, stoel of yogabal. Heb je zelf geen matje of yogabal, geef dat gerust door dan wordt hiervoor gezorgd.

Kosten: De eerste keer is gratis. Daarna betaal je € 30,– voor 5 lessen. 
De lessen zijn op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.

Je kunt je aanmelden via info@hamelhuys.nl

Reacties zijn gesloten.