Hamelloop

Een heerlijke wandeling door het mooie Groningen en ondertussen neerstrijken bij verschillende horeca gelegenheden om voor een mooie prijs te genieten van een hapje en drankje. Wie wil dat nou niet?

Van 11 t/m 17 oktober 2021 vindt de eerste jaarlijkse Hamelloop plaats. De Hamelloop is een door studenten Bedrijfskunde van de Hanzehogeschool georganiseerde wandelroute door de stad Groningen. Op de route kun je bij verschillende lokale horecaplekken korting krijgen op een hapje en/of drankje. Je kunt de wandelroute doen op een door jou zelf uitgekozen moment in de week.

Voor maar liefst €5,- kun jij al meedoen aan deze mooie wandeling. De opbrengst gaat naar het Hamelhuys, een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Aanmelden kan hieronder.

Na aanmelding ontvang je de wandelroute op je e-mailadres. Let op! Wil je met meerdere personen deze route lopen, dan moet je je per persoon aanmelden.

Wij hebben er erg veel zin in, laten we er met z’n allen een mooie loop van maken! 

Vul onderstaand formulier in om een ticket voor de Hamelloop te bestellen.

Mocht je niet mee willen/kunnen lopen, dan kun je nog steeds het Hamelhuys ondersteunen met een bijdrage via onderstaan link.

https://gofund.me/bf550be8

Aanmelden Hamelloop

Reacties zijn gesloten.