Gratis lezing én boek voor donateurs!

Untitled-1In onze crowdfundingcampagne hebben we een heel mooi aanbod voor donateurs! Wie € 100 doneert, krijgt gratis toegang tot een geheel verzorgde lezing van onze vrijwilligster Bettie Fischer. Zij is auteur van het boek “34 piepjes, 300 tellen”. Na afloop van de lezing krijg je het boek ook nog cadeau!

In 2010 is bij Bettie borstkanker geconstateerd en tijdens haar ziekte heeft zij een weblog bijgehouden. Het boek ‘34 piepjes 300 tellen’ is een bundeling van haar weblogverhalen en gaat over hoe je op een positieve manier de strijd met borstkanker kunt aangaan. Een wereld die totaal onbekend is als je er nog niet mee in aanraking bent geweest. Je raakt de regie kwijt over je leven omdat je lichaam opeens alles bepaalt. Op een inspirerende wijze wordt beschreven hoe je hiermee om kunt gaan.

“Zo zie je maar weer dat er mooie dingen kunnen ontstaan uit een afschuwelijke periode. De gerealiseerde wolkenplafonds van mijn project www.34piepjes300tellen.nl en het boek zijn hier het resultaat van”, aldus Bettie Fischer.

Kijk bij de beloningen op de crowdfundingpagina om te doneren en in te tekenen voor dit bijzondere evenement!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.