Encaustic art

Op afspraak verzorgt Dity op onze locatie in Assen workshops encaustic art voor maximaal zes personen, sessies voor twee personen( bv. partner, vriendin) en ook individuele sessies. 
 

Dity: “Als creatief coach kan ik je begeleiden om je te verbinden met jouw authentieke zelf. Om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan en om je vertrouwd te maken met een stuk zichtbaarheid. Ja durven zeggen als je ja wilt zeggen. Maar ook nee durven zeggen als je nee wilt zeggen. Creatieve Coaching is intuïtief werken met steeds als doel om jou contact te laten maken met jouw intuïtie waardoor je nieuwe inzichten krijgt die jou bekrachtigen en waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Dit doe ik op een integere, liefdevolle manier met respect voor de persoon die jij bent.  

Je krijgt door coaching met een Encaustic-art tekening (bijenwastekening) inzicht in jezelf. Door de kleuren, beelden, symbolen en gevoelens die in de bijenwastekeningen te zien en te voelen zijn help ik je deze te verduidelijken door middel van vraagstellingen. Dit alles bij elkaar maakt het een magisch proces. Zie voel, ervaar en ontdek wat voor nieuwe inzichten een wastekening jou kan brengen.”
 
 
Meer informatie over Dity en haar praktijk Vind Verbinding vind je hier.
 
Om je aan te melden voor een workshop of sessie mail naar info@hamelhuys.nl of bel 06-34339384.
 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.