Donkere dagen? Niet bij ons!

Wow! We gaan alweer de laatste maand van het jaar in, daarom hebben wij in deze nieuwsbrief onze oude en ook nieuwe activiteiten nog even op een rijtje gezet.

Locatie Paramaribostraat
Eerst even een teleurstellende mededeling. Per 1 januari a.s. sluiten wij onze vestiging in de Paramaribostraat. De reden hiervoor is dat wij ook in 2018 geen subsidie krijgen. Dat maakt dat het pand voor onze stichting te duur wordt in verhouding tot onze totale begroting. Vanaf 1 januari zullen alle activiteiten plaatsvinden aan de Johan de Wittstraat 15.

Bloemschikken en spelletjesavond
Kom gezellig bloemschikken met Bloemenhuis Flora! Om helemaal in de kerstsfeer te komen gaan we de eerst volgende keer op 14 december 2017 een kerststukje maken. Daarnaast is er op dezelfde avond een spelletjesavond met diverse, leuke spelletjes.

Kerstfair
HO HO HO! 21 december 2017 van 16.00 uur tot 20.00 uur hebben wij in het Hamelhuys een Kerstfair. Hier kan je genieten van glühwein, warme chocolademelk en de diverse kerstartikelen die onze standhouders aanbieden. De kerstman en de kerstvrouw zijn ook aanwezig. We zijn nog op zoek naar enthousiaste standhouders voor €7,50.

Knutselmiddag
Op woensdagmiddag hebben wij hier altijd een gezellige knutselmiddag. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en er tegelijkertijd het goede doel mee te steunen? Hier kan je met een leuk groepje verschillende creaties maken die in Hamelhuys Handmade verkocht worden.

Koor
Ga zingend 2018 in met het koor! We hebben weer een nieuwe dirigent. Elke donderdag van 13.30 tot 15.00 uur zingen wij allerlei stijlen van liedjes in verschillende talen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of mooi te kunnen zingen, iedereen is welkom. Het kan soms zijn dat je moe bent, dat je weinig energie hebt. We bouwen het rustig op in een ontspannen sfeer. De bijdrage is €2,- per keer.

Voor alle activiteiten kan je je aanmelden via info@hamelhuys.nl of bellen naar 050-3646418.

 

 

Reacties zijn gesloten.