De kracht van 2016

2015, het jaar waarin het Hamelhuys haar deuren heeft geopend, loopt bijna ten einde en wat zijn we trots. Op de bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk op Josje! In 2016 hebben we weer allemaal nieuwe activiteiten klaarstaan. Op naar een krachtig 2016!

Bloemschikken
Elke maand is er een workshop bloemschikken. Op 7 januari 2016 gaan we van start met het thema bloembollen. Je kunt je hier aanmelden.

Lezing: Kijk naar jezelf, zie je kracht
14 januari 2016 wordt er weer een lezing gehouden in het Hamelhuys. De lezing begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend.

Bart Roosendaal van het bedrijf INSA laat ons kennismaken met een andere manier van kijken naar jezelf. Inzicht in je eigen non-verbale patronen en hun betekenis brengen je direct in contact met je eigen energiebron en manieren om je kracht te ervaren.

Je kunt je hier aanmelden.

Cursus: De kracht van zijn
Wanneer je echt innerlijk weet wie je bent, kun je onder alle omstandigheden jezelf zijn. Welkom, met alles wat je zegt, denkt, doet, voelt, bent en denkt te zijn.

De cursus wordt gegeven door Sietske Boekema. Tijdens de vier bijeenkomsten wordt er gewerkt met praktische oefeningen en het uitwisselen van ervaringen. Thema’s die aan bod komen zijn: sociale verbanden, emoties, verlies en afscheid, de kracht in jezelf.

Data: 19 januari, 26 januari, 2 februari en 9 februari 2016 van 10:00 uur tot 12:00 uur

Wil je deelnemen aan deze interessante cursus? Geef je dan hier op.

Wellness dag
Wil je jezelf of iemand anders in het zonnetje zetten? Geef jezelf of hem/haar dan op voor de wellness dag!

6 februari 2016 organiseert het Hamelhuys een heerlijke verwendag met onder andere voetreflextherapie, schoonheidsbehandelingen, anti-stressprogramma en live muziek.

Deelname bedraagt € 49,95 inclusief consumptie en een goodybag. Wil je jezelf of iemand anders heerlijk verwennen? Meld je dan aan via info@hamelhuys.nl

Kinderatelier
Op woensdagmiddag verzorgt Mariska Lunsing tekentherapie voor kinderen en/of families in het inloophuis.Tekentherapie is vergelijkbaar met creatieve therapie, in de zin dat het werkt met diverse creatieve werkvormen, waaronder ook schilderen en kleien. Een verschil is dat we ook werken met de Tekentaal. Samen met de persoon waarmee gewerkt wordt bekijken we de tekening, ook op kracht en zwakte. Wat krachtig is kan ingezet worden als zelfhelend vermogen en wat zwak is, is een aandachtspunt waar aan gewerkt kan worden. Je kunt je (kind) hier aanmelden.

Kerst-inloop
We nodigen je van harte uit om 2015 met ons af te sluiten tijdens onze kerst-inloop. Woensdag 23 december a.s. ben je vanaf 16 uur van harte welkom in ons inloophuis.

Van 24 december 2015 tot en met 4 januari 2016 is het inloophuis gesloten. Vanaf 5 januari ben je weer van harte welkom!

Fijne kerstdagen en een gelukkig en goed nieuwjaar namens alle vrijwilligers van het Hamelhuys!

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.