Crowdfundingcampagne

Vandaag is onze crowdfundingcampagne voor het inloophuis online gegaan. Waarom crowdfunding?

Inloophuis Hamelhuys: een warme basis
We willen met Hamelhuys in de stad Groningen een plek bieden aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten om samen te komen in een ontspannen sfeer. Vrijwillige gastvrouwen/gastheren ontvangen de gasten, bieden een luisterend oor en geven informatie over actitiveiten. Vrijwillige professionals verzorgen activiteiten zoals yoga, het open atelier, en workshops over onderwerpen als kanker en werk, uiterlijke verzorging, kanker en geld. Ook bieden we inloopspreekhuren van psychologen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en coaches. Voor ons zijn laagdrempeligheid, vriendelijkheid, warmte, openheid en verbinding hierbij sleutelwoorden.

Afhankelijk van donaties
Stichting Hamelhuys is een ideële stichting, waar iedereen vrijwillig werkt. Niemand wordt betaald, maar we werken wel op professionele wijze. Via fondsen hebben we het voor elkaar gekregen dat onze vrijwilligers worden geschoold op het gebied van communicatie en gesprekstechnieken. Maar er is nog meer geld nodig. Het inloophuis kan pas van start gaan, als er een plek is. Een woningbouwvereniging in Groningen heeft ons een mooi aanbod gedaan. Een woonhuis als inloophuis in de Indische buurt van Groningen. Voor een heel normale huurprijs.

Via crowdfunding vragen we hulp voor de financiering van ons pand. Een bedrag waarmee we het eerste jaar huur kunnen betalen. Zodat we echt kunnen beginnen met ons mooie werk in het inloophuis.

Samen
We willen iedereen vragen om de crowdfundingcampagne onder de aandacht te brengen. Mondeling, via de mail, via Facebook of andere social media.

Onze crowdfundingpagina vind je HIER.

Alvast bedankt!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.