Creatieve ochtend

Treasure book: Note to myself 

Op een aantal donderdagen van 10.30 tot 13.00 uur verzorgt Merel Verrijk een creatieve ochtend.

Merel: “Door middel van kunstzinnig werken wil ik graag de wereld een beetje lichter en kleurrijker maken met alle levensuitdagingen die er zijn. Lichter en kleurrijker voor mijzelf en juist ook voor de mensen om mij heen. De laatste jaren heb ik ervaren dat je met kunstzinnig werken helend kan werken aan jezelf. Het volgen van een 4-jarige opleiding met betrekking tot kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling heeft mij nog meer geïnspireerd. Ik vind het heel bijzonder vanuit eigen ervaring en ook bij mijn cliënten te zien wat creatief werken kan brengen. Het gaat daarbij niet alleen maar om een “mooi” resultaat maar juist het gesprek wat op gang kan komen na het maken van een kunstwerk. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en kan ons daarom zoveel meer vertellen en leren.

Vanuit mijn kunstzinnig atelier Merel’s Little Big Things maak ik o.a. handbeschilderde herinneringsschatkisten voor verschillende gelegenheden. Deze schatkisten om herinneringen in te bewaren en te koesteren. Daarnaast begeleid ik vanuit mijn atelier mensen als kunstzinnig dynamisch coach. Ik loop een stukje mee op iemands levenspad met betrekking tot hun hulpvraag.”

Voor het Hamelhuys verzorg ik op een aantal donderdagen een creatieve ochtend. Deze ochtenden ga ik met verschillende materialen (mixed media) graag gezamenlijk aan de slag om een treasurebook te maken met het thema: Note to myself.

Data: 22 oktober, 5 november, 19 november, 3 december, 17 december.

De kosten voor de creatieve ochtend bedragen € 5,00 per keer.

Meer info of aanmelden? info@hamelhuys.nl

Reacties zijn gesloten.