Coaching kanker & werk Assen

Jan Roelevink houdt op flexibele dagen en tijden spreekuur over kanker en werk. 

Jan: “Coaching , advisering en ondersteunen van mensen die terug willen keren in het arbeidsproces. Vanuit mijn kennis en ervaring kan en wil ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van mensen (ook die met een chronische ziekte). 
Vanuit mijn passie in combinatie met mijn achtergrond als financieel adviseur wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om mensen met een chronische ziekte weer aan het werk te krijgen. Dit doe ik onder andere door (deel)inzicht te geven in het (financiële) perspectief en de mogelijkheden en behoeften van de cliënt helder te krijgen, hierdoor wordt de eigen regie weer gestimuleerd. Dat is wat mij onderscheidt.
Persoonlijk motto: ‘one life, live one’!””

Voor een afspraak met Jan kun je mailen naar info@hamelhuys.nl of je kunt bellen naar 06-34339384.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.