Coaching beeldend Josje Hamel

Josje Hamel verzorgt op afspraak beeldende coaching in haar Werkplaats Klavertjevier.

Als woorden tekort schieten bij het uiten en verwerking van de emoties rondom kanker, is het vaak fijn om beeldend te werken. Door te tekenen of met andere creatieve materialen te werken, kun je op een veilige en zachte manier ruimte geven aan wat kanker met doet of heeft gedaan. Je kunt dit in alle fases van leven met kanker doen: als patiënt, ex-patiënt, naaste of nabestaande.

Samen verkennen we de waar jouw vragen en behoeften liggen. In de werkplaats en indien gewenst ook thuis ga je op een creatieve manier met je thema aan de slag. We bespreken samen je werk en je proces.

Je hoeft voor deze beeldende coaching geen speciale talenten of vaardigheden te hebben. Iedereen kan tekenen en beeldend bezig zijn!

Josje: “Tijdens mijn eigen ziekteperiode heb ik de kracht en heilzame werking van creatief bezig zijn ontdekt. Ik had niet veel zin om te praten over mijn ziekte en wat die met me deed, terwijl er natuurlijk allerlei gevoelens en emoties in me leefden. Door het beeldend werken kon ik daar op een zacht manier bij komen. Ik ben me daarna als coach in het beeldend werken gaan bekwamen door diverse opleidingen en cursussen.”

De eerste sessie is verkennend en gratis. Daarna betaal je per sessie in overleg een bijdrage naar draagkracht. Wil je meer informatie of een afspraak? Mail naar info@hamelhuys.nl of bel 06-34339384.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.