Spreekuur Kanker & Werk

Spreekuur Kanker & Werk
José Provoost houdt op flexibele dagen en tijden spreekuur over werk en kanker.

Weer vertrouwen krijgen
Voor iedereen die behandeld is of wordt voor kanker is het een belangrijke stap om het leven en werk weer op te pakken. Met de onzekerheid over je gezondheid komen vaak emoties van angst, verdriet en rouw los. Hoe krijg je weer vertrouwen in alles wat ooit zo vanzelfsprekend was? Hoe kom je met jouw mogelijkheden weer terug in je werk of op de arbeidsmarkt?

Rechten en plichten als werknemer
Als werknemer vraag je misschien af hoe het zal gaan, je plek tussen je collega’s weer innemen. Ook voor jou is het belangrijk te weten wat je rechten en plichten zijn. Hoe kan je zelf meer regie nemen in je re-integratie. Hoe kan de werkgever jou goed ondersteunen daarbij?

Gratis gesprek in het inloophuis
In een gesprek krijg je advies en informatie op maat. Daarnaast hoor je welke ondersteuning er mogelijk is in jouw re-integratietraject. Een gesprek duurt ongeveer 1 uur en is gratis. Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Werk en Kanker of je kunt bellen naar 06-34339384.

José Provoost

José Provoost

José Provoost heeft zelf kanker gehad en is sinds een aantal jaren coach en re-integratie specialist op het gebied van werk en kanker. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van coaching, counseling, loopbaanbegeleiding en re-integratie trajecten. Ze heeft een eigen praktijk, Proreflectie, werkt samen met het landelijk bureau Stap.nu re-integratie www.stapnu.nl en werkt als ambassadeur Werk&Kanker bij Levenmetkanker. Tevens is zij vrijwilliger bij Stichting Olijf.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.