Reiki

Op afspraak kun je bij ons terecht voor Reiki. Dit wordt verzorgd door Wendy Ridderman.

Na jarenlange werkervaring in de zorg, ben ik mij verder gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen. Ik kwam uit bij Reiki en ik mag mijzelf nu Reiki Master noemen.

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze. Bij Reiki wordt er met handoplegging gewerkt, waarmee universele energie wordt doorgegeven. Universele energie is de energie rondom ons heen. Alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Reiki herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het bevordert zelfgenezing en kan pijn verminderen of zelfs weghalen. Reiki heeft vooral een heel ontspannende werking.

Reiki is goed te combineren met andere behandeltherapieën. Het kan ondersteuning bieden bij chemotherapieën en bestraling. Tijdens een behandeling lig je met je kleren aan op een behandeltafel. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Na de behandeling werkt de energie nog door. Je kunt de werking tijdens een behandeling soms al voelen, door middel van warme of koude rillingen, tintelingen, borrelen van je buik (tevens teken van ontspanning) of er komen emoties los tijdens of na de behandeling. De energie stroomt naar waar het nodig is. Na een behandeling voel je je vaak een stuk rustiger en meer ontspannen.

Wanneer
Op afspraak op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Voor wie
Jong en oud is van harte welkom, mensen met kanker of die uitbehandeld zijn, maar ook familie en mantelzorgers, ook zij kunnen een hoop spanning en stress ervaren.

Kosten
Het tarief voor de eerste afspraak is € 12,50. Daarna wordt er per consult een vooraf gesproken bedrag gevraagd.

Aanmelden
Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. Reiki of je kunt bellen naar 050–364 64 18.