Beeldende therapie

Op afspraak

Bij Margé Huisman kun je op afspraak terecht voor beeldende therapie. Margé (1979) is beeldend therapeut en moeder. Ze heeft een praktijk in Assen. Beeldende therapie is een ‘doe’ therapie, veel minder een ‘praat’ therapie. Want het kan lastig zijn om je gevoelens en gedachten in woorden uit te drukken. Jezelf met materialen en in beelden uitdrukken gaat vaak wel. Het geeft je een manier om je verhaal te vertellen, inzicht te krijgen waar je je werkelijk mee bezig houdt en hoe je daarmee kunt omgaan.

Tijdens de sessie begeleidt Margé je met een opdracht naar het maken van een beeld op papier of met klei. Alle aandacht is voor jou want het is op individuele basis. Binnen de overzichtelijke opzet van de sessie wordt aangesloten bij wat jij kunt gebruiken: of dat nu naast je staan is, coaching of therapie. Het aanbod en de werkwijze wordt hier naadloos op afgestemd. Een sessie biedt je rust en ontspanning.

Margé heeft tien jaar ervaring met het werken met mensen met spanning, stress, PTSS, verdriet, PND, vermoeidheid, rouw en angst, en ook met hoop, liefde, contact maken, genieten en ontwikkeling. Maak gerust eens kennis met Margé om te kijken of er een klik is. De eerste sessie is gratis en vrijblijvend.

Bel naar 050-364 64 18, stuur een bericht naar info@hamelhuys.nl of vul het onderstaande formulier in voor een afspraak.

Afspraak beeldende therapie

"*" geeft vereiste velden aan