34 piepjes, 300 tellen

Untitled-1Nieuw in de webshop!
Onze vrijwilligster Bettie Fischer heeft borstkanker gehad. Tijdens haar ziekte heeft ze haar gedachten en emoties op papier gezet. Facetten als borstamputatie, kaal worden, chemotherapie, bestraling, leven en werken na kanker. Alles op een emotionele en soms humoristische manier beschreven, maar bovenal over hoe zij op een positieve manier de strijd met kanker is aangegaan. Zelfs zover dat zij ‘wolkenplafonds’ heeft kunnen doneren aan ziekenhuizen in de ruimten waar je ’34 piepjes, 300 tellen’ komt te liggen tijdens de bestraling.

Betties boek is nu te koop in onze webshop. Met de aankoop van dit boek in de webshop steun je ons inloophuis! Dat geldt overigens voor alle producten in de webshop. Betties boek vind je hier in de webshop.

Nieuw afhaalpunt
Alle producten in de webshop kunnen nu op twee plaatsen in Groningen worden afgehaald. Bij het inloophuis in de Paramaribostraat, Indische buurt en nog steeds op het afhaaladres in de Oosterpoort-buurt. Voor het afhalen kan een afspraak worden gemaakt.

Help!
Om het inloophuis écht te kunnen openen, hebben we geld nodig. Daarvoor zijn we een crowdfundingcampagne gestart. Doneren kan hier. Donaties zijn hard nodig om daadwerkelijk met ons mooie werk te kunnen beginnen. Help je ons daarbij?

Hartelijke groet,

namens alle vrijwilligers van Hamelhuys,

Josje Hamel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.