Zingevingscoach Pieter Jagersma

Pieter Jagersma houdt eens per twee weken op donderdag van 13.00 – 17.00 uur spreekuur.

In de jaren dat Pieter werkzaam was in de commerciële dienstverlening en de opleidings- en trainingssector, ontdekte hij dat mensen vaak worstelen met persoonlijk leed. Als vertrouwenspersoon heeft hij ervaren dat begeleiding en coaching mensen echt verder kan helpen.

Pieter jagersmaOm zichzelf hierin verder te bekwamen, is hij voor communicatietrainer en coach gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Meer en meer ging hij zich specialiseren in het begeleiden van mensen met zingevingsvragen. Na een studie theologie en een opleiding voor pastoraal psychosociaal werker is Pieter zich gaan vestigen als zingevingscoach. Als recent gepensioneerde begeleidt hij nu, op vrijwillige basis, mensen bij allerlei vormen van verliesverwerking.

Pieter: “Als coach bij het Hamelhuys mag ik een eindje met je optrekken als je te horen hebt gekregen dat je kanker hebt. Wanneer je zo’n bericht ontvangt kunnen allerlei zingevingsvragen (existentiële vragen) bij je opkomen, zoals: waarom overkomt mij dit? Heeft mijn leven nog zin? Ben ik anderen niet tot last? Veel vragen spoken door je hoofd. Herken je dit? Een goed gesprek van hart tot hart kan dan heilzaam zijn. Mag ik je daarvoor uitnodigen?”

Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Pieter Jagersma of je kunt bellen naar 06-34339384. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.

Afspraak zingevingscoach Pieter Jagersma

    Kies de datum waarop je een afspraak wilt. De afspraak is tussen 13.00 en 17.00 uur. Je ontvangt een mail met de exacte tijd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.