Spreekuur oncologiefysiotherapeut MCZ

Spreekuur Oncologiefysiotherapeut MCZ

Tessa Wiersum houdt op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur spreekuur oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie.

Oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie
Tessa Wiersum is fysiotherapeute en oedeemfysiotherapeute bij Medisch Centrum Zuid Flytta. In maart 2016 heeft zij  het certificaat tot oedeemfysiotherapeute  behaald aan de Doktor Vodder Akademie in Oostenrijk.

tessa_wiersumTessa: “Als oedeemfysiotherapeute ben ik instaat om patiënten te behandelen die klachten hebben ter gevolge van oedemateus weefsel. Oedeemtherapie kan met verschillende methoden het oedeem verminderen, progressie van het oedeem tegengaan, eventuele huidproblemen voorkomen, verbeteren van mogelijke functiestoornissen en het leren omgaan met oedeem.

Daarnaast behandel ik klachten die kunnen ontstaan als gevolg van kanker. Zowel tijdens als na het oncologisch traject kun je met fysiotherapeutische klachten bij mij terecht. Voorbeelden van klachten zijn pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, huidveranderingen, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem (vochtophoping), spierzwakte, conditieverlies en vermoeidheid.”

Het spreekuur is op de donderdag middag van 16.00-17.00 in het Hamelhuys. Tijdens het spreekuur kun je mij  vragen stellen met betrekking tot oedeem en oncologie. Daarnaast is het ook mogelijk een fysiotherapeutisch onderzoek te krijgen, adviezen te ontvangen en indien nodig een behandeltraject te op te stellen. Indien een behandeltraject gestart wordt zullen we dit voortzetten in de fysiotherapiepraktijk van Medisch Centrum Zuid Flytta.

Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Tessa Wiersum of je kunt bellen naar 050 – 3646418.

Misschien tot snel!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.