Pilates

Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur geeft Yolanda Nolden pilates in het inloophuis.

Yolanda is instructeur ‘Ground control Pilates’. Daarnaast heeft zij het ‘Breast awareness Program’ gevolgd (pilates voor vrouwen met borstkanker of herstellende hiervan) en de workshop ‘Anatomy en Pilates’.

Kanker en Pilates

De gevolgen van kanker en de behandelingen kunnen ingrijpend zijn. Tijdens en na de behandeling kun je last krijgen van allerlei klachten en bijwerkingen. Dit kan het dagelijks functioneren zoals werk, sporten of het doen van boodschappen flink beperken.

Pilates helpt om op een rustige manier met het lijf bezig te zijn en weer een positief gevoel te krijgen over het lichaam. De Pilates Methode richt zich op het ontwikkelen van sterke, lange en soepele spieren evenals mobiliteit in de gewrichten. Pilates vergroot het lichaamsbewustzijn en versterkt de kern van het lichaam door de kleine spieren te trainen die voor een sterke fundering van het lichaam zorgen.

Personen die de Pilates Methode consequent toepassen ontdekken dat ze zonder daar bewust moeite voor te doen rechter zitten en lopen, gracieuzer bewegen, beter slapen en krachtigere spieren ontwikkelen.

yolandaYolanda: “Al sinds mijn kinderjaren beweeg ik met overgave. Ik heb geturnd op nationaal niveau. Na mijn studie HRM en mijn opleiding tot professioneel trainer en mentor, kwam affiniteit met lichaam en geest tot bloei in Pilates. Ik geef les met persoonlijke aandacht en oog voor detail. In het dagelijkse leven ben ik trainer, coach en mentor. De combinatie met Pilates is voor mij een hele logische, namelijk met mensen werken en beweging veroorzaken.”

De bijdrage voor de lessen Pilates is € 4,00 per keer. De lessen zijn op woensdagavond. Je kan op ieder gewenst moment instromen. Hieronder kan je je aanmelden.

Pilates

    Je ontvangt een e-mail als bevestiging.

 

Reageren is niet mogelijk