Coaching Marieke Bossina

Marieke Bossina houdt eens per twee weken op woensdag spreekuur van 10.00 tot 13.00 uur. Marieke is gecertificeerd NLP-coach en CREF-methode trainer.

Marieke BossinaHet hebben, of hebben gehad, van een ziekte kan zorgen voor ingrijpende veranderingen voor jou en je omgeving. Als coach is Marieke Bossina vertrouwenspersoon en ondersteunt en begeleidt op het gebied van omgaan met stress, je (sociale) omgeving en het veranderde perspectief. Samen werken aan het aanvaarden van wat is, het herstellen van het algehele basisvertrouwen en je persoonlijk evenwicht. Soms is een enkel gesprek al voldoende om je hart te luchten of de zaken weer op rijtje te kunnen zetten. Waneer je behoefte hebt aan regelmatige begeleiding doen we dit in overleg. Jouw behoefte staat centraal. Kom gerust eens langs op het inloopspreekuur voor een eerste kennismaking.

Voor een afspraak kun je mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur Marieke Bossina of je kunt bellen naar 06-34339384. Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier.

Afspraak coach Marieke Bossina

    Kies de datum waarop je een afspraak wilt. De afspraak is tussen 10.00 en 13.00 uur. Je ontvangt een mail met de exacte tijd.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.